Wie zijn wij?

Het is altijd mijn passie geweest om mensen te helpen, vooral hen die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Veel mensen hebben dan ook aan mij gevraagd ‘Ruthmila, waarom maak je van je passie geen werk?’ Ik dacht altijd, ja dat kan ik doen, maar zoals ik, zijn er nog meer bedrijven die al langer mee gaan. Dus toen ben ik gaan brainstormen waarin ik mijzelf kan onderscheiden van de rest.

Na wat onderzoek te hebben gedaan, ben ik er dus achter gekomen dat veel van deze grote bedrijven, hun passie voor de medemens is kwijtgeraakt. Ze vinden het maar al te fijn om hun cliƫnten te commanderen, maar nemen niet de tijd om daadwerkelijk te luisteren. Op het moment dat je mondig genoeg bent en voor jezelf kan opkomen, is dat geen probleem, maar als je de Nederlandse taal niet machtig bent, een licht verstandelijke beperking hebt, nou dan wordt het moeilijk.

Na dit onderzoek, wist ik waarin ik mijzelf wilde onderscheiden. Ik wilde juist opkomen voor hen, aan wie geen stem wordt gegeven, en aan hen, die de Nederlandse taal niet machtig zijn.

Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of wat je hebt gedaan. We verdienen het allemaal om gehoord te worden. Als jij daar moeite mee hebt, dan bied ik je graag een helpende hand. Want: Iedereen heeft soms een klein beetje hulp nodig!