Therapeutische coaching

Wat houdt therapeutische coaching precies in? Bij ons wordt het onderverdeeld in:
*Ontspanningsmassage
*Holistische massage
*Body Mapping
*Tree of life
*Stress counseling

Natuurlijk begrijpen we dat u aan de hand van bovenstaande informatie, nog niet weet wat er precies wordt gedaan. Als u verder leest, zullen we u beknopt uitleggen wat het precies inhoudt. Als u meer wilt weten, neem dan vooral contact met ons op!


Ontspanningsmassage
-Heeft u een dag hard gewerkt, of heeft u last van hoofdpijn? Dan is onze ontspanningsmassage daar de perfecte oplossing voor. Nadat u wat tijd voor u zelf heeft gehad, kunt er u er weer even tegenaan!

Holistische massage
Holistische massage heeft betrekking op uw ledematen. Denk hierbij aan uw spieren, nek, keel en maag.

Body Mapping
Begint bij de zwangerschap tot hoe de geboorte heeft plaatsgevonden, en de opvoeding. Door de opvoeding kunnen er bepaalde blokkades zijn, waardoor u beperkt wordt in de samenleving met andere mensen.

Tree of life
Heeft te maken met uw afkomst en generatie. Problemen die voor kunnen komen, waar men niet weet waarom. Aan de hand van deze theorie, kunnen wij verder gaan naar uw stamboom en bepaalde situaties te behandelen.

Stress counseling
Stress waar niets mee wordt gedaan, kan vele lichamelijke ongemakken veroorzaken. Vaak gaan we ermee naar de huisarts, maar zij kunnen niet veel voor ons betekenen. Door middel van mijn counseling, wil ik u graag helpen hoe u kunt omgaan met uw stress.